اندیشه زلال
عشق یعنی دل سپردن در الست *** از می وصل الهی مستِ مست
۱۳۸۹ آذر ۳, چهارشنبه
مربای عسلی
میوه هایی مانند زردآلو – آلبالو – گیلاس – تمشک – توت فرنگی از هرکدام که می خواهیم را شسته
در صافی می ریزیم و جلوی پنکه گذاشته تا آب آن کاملاً تمام شود سپس آن را در یک شیشه مربایی ریخته و روی آن عسل می ریزیم تا کاملاً روی میوه ها را بگیرد سپس آن را در یخچال می گذاریم . این مربا بعد از یک هفته قابل استفاده است می توان در هنگام تهیه چهار مغز ( مغز بادام ، پسته، فندق ، گردو ) نیز لابه لای آن اضافه نمود .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
لینکدونی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر